Om Jajabu.com

Dette er mitt første forsøk på å lage en nettside, så jeg håper eventuelle besøkende har litt tålmodighet med meg ☺

Jeg har aldri blogget før, men jeg utarbeidelse av tekst har alltid vært en del av yrket. Jeg jobber for tiden med informasjon i et av Norges ledende finansselskap, etter omtrent fem år i samme type stilling innen forsikring.

Hva jeg vil skrive om kommer helt sikkert til å variere. Sannsynligvis kommer det guider, tips og råd som har med privatøkonomi å gjøre, helt sikkert en del om forsikring, kanskje noe om aksjehandel, og garantert en del spareknep.

Jeg er også opptatt av hvordan politikk og samfunnsspørsmål. Derfor kan det hende jeg også vil skrive om hvilke virkning politiske vedtak får for folks privatøkonomi.

I og med at dette er et lite prøveprosjekt, og fordi jeg har begrenset med fritid til overs, kan man regne med at bloggen ikke oppdateres jevnlig. Det kommer artikler når jeg har noe fornuftig å dele, og ikke bare for å fylle opp med tekst. Jeg håper de som stikker innom finner noe nyttig her ☺